Spelregels vrijmarkt

RESERVEER HIER JE GRONDPLEK (vanaf zaterdag 1 april 10.00 uur)

Grondplaatsen
Dit jaar zal de vrijmarkt plaatsvinden op de volgende locaties: Havenstraat, Haven, Emmakade (zie plattegrond). Vanaf 1 april 10.00 uur heeft u de mogelijkheid om via de website een plekje te reserveren. Wees er snel bij, want vol = vol. In eerste instantie is er één reservering per e-mailadres/ huishouden mogelijk. Dit geeft zo veel mogelijk enthousiasten de mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement. U kunt uw voorkeur aangeven voor een plek maar de organisatie wijst uiteindelijk de definitieve plek aan. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met de voorkeur die door u aangegeven wordt.
Heeft u een reservering gemaakt en ziet u toch af van deelname, meld dit dan zo spoedig mogelijk bij de organisatie vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl, zodat we deze plaats(en) weer vrij kunnen geven.

Net als voorgaande jaren is Stichting Koningsdag Woerden verantwoordelijk voor de routing en veiligheid. Dit is de reden dat er een vaste indeling wordt aangehouden voor de vrijmarkt. Wij rekenen hierbij op uw begrip en medewerking.

Kramenmarkt
Ondernemers/commerciële partijen/Stichtingen/Goede Doelen
De Rijnstraat, Voorstraat, Kruisstraat en Kerkstraat zijn beschikbaar voor de kramenmarkt. Ook dit jaar zullen door Koningsdag ca. 125 kramen worden geplaatst. Enthousiaste ondernemers betalen hiervoor een bijdrage aan Stichting Koningsdag. Bent u als ondernemer/commerciële partij geïnteresseerd in een (kraam)plaats, meld u zich dan aan vóór 1 april door een e-mail te sturen naar: vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl .
Voor Stichtingen en Goede Doelen is er vanzelfsprekend ook ruimte om deel te nemen aan de kramenmarkt. Neemt u hiervoor contact op via vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl .

Particulieren
De kraamplaatsen die niet worden bezet door ondernemers, zullen beschikbaar worden gesteld aan particulieren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige donatie is wel mogelijk. Aanmelding voor een particuliere kraam kan ook vanaf 1 april via deze website.