23 apr

BREAKING NEWS! BEPERKT AANTAL VRIJMARKTPLEKKEN VRIJGEKOMEN.

KDW_VRIJMARKT
I.v.m. diverse afzeggingen is er een aantal grondplekken vrij gekomen. Deze kunnen worden gereserveerd door een mail te sturen naar vrijmarkt@koningsdagwoerden.nl en vermeld daarin uw naam, mailadres en telefoonnummer. Het aantal plekken is beperk, dus wie het eerst komt….

08 jun

NIEUW BESTUUR

BESTUUR2
Vanavond heeft interim voorzitter Thorgerd van Veldhuijzen de voorzittershamer overgedragen aan onze nieuwe voorzitter Pike Uittenbogaard. Graag stellen wij ons nieuwe bestuur aan jullie voor: Pike Uittenbogaard (Voorzitter), Danny Boere (Penningmeester) & Gineke van Kesteren (Bestuurslid).
 
Samen met de vele vrijwilligers gaan we er ook in 2017 weer een fantastische Koningsdag van maken!
04 mei

Foto’s Koningsdag Woerden

Koningsdag2015-550

Haar naam is Laura…. ;-)

Jan Smit wist het al, die Laura is een lieve meid. En ze maakt ook nog eens hartstikke mooie foto’s!

Prachtige foto’s van Laura Achterberg ( Lauding Fotografie) van een prachtige Koningsdag 2015! Laura heeft nog veel meer foto’s gemaakt. Bekijk de albums via de linkjes hieronder:

KONINGSDAG
KONINGSNACHT
KERKMIS OP DE KERMIS
DORA & DIEGO OP DE KERMIS
ZONDAG OP DE KERMIS

Foto’s zijn na te bestellen, op hoge resolutie en zonder logo. Gebruik hiervoor het contactformulier op Laura’s website.

15 apr

Korting op de kermis!

In de Koningskrant die binnenkort op de mat valt zitten kortingsbonnen voor de kermis. Met deze bonnen profiteer je van spectaculaire aanbiedingen op de kermisdagen voorafgaand aan Koningsdag. Knip ze uit en profiteer er van!